Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Μέθοδοι Πληρωμών


Α/Α Απαιτούμενος χρόνος συναλλαγής Απαιτούμενος χρόνος συναλλαγής Κόστος Επιστροφή χρημάτων
1 Αντικαταβολή με Courier Πληρωμή στο διανομέα με μετρητά Ελλάδα 2,00€
Κύπρος 3,99€
(Πίστωση)
2 Πιστωτική ή χρεωστική κάρτας μέσω VivaPayments, Paypal Στιγμιαία Όχι
3 Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Από την ημ/νια επιβεβαίωσης της κατάθεσης, άμεσα. Ενδέχεται η τράπεζα σας να χρεώσει έξοδα για τη συναλλαγή.
4 Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο σημείο παραλαβής Στιγμιαία Όχι


Όροι Πληρωμών


• Στο knitters,gr όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται έως τις 15:00 και αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες μετά τις 15:00 επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).


• Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε και το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) και το δεύτερο  e-mail που κάνει τη σύμβαση οριστική επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.


• Όλες οι εξοφλημένες παραγγελίες παραμένουν σε εμάς έως και 10 μέρες.


• Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή) ή τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας και η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα.1. Αντικαταβολή


Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων  της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. 


Η χρέωση είναι 2,00 € για όλη την Ελλάδα και 3,99 € για τη Κύπρο συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με την Courier και εσείς πληρώνετε το συνολικό αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση θα υπάρχει άμεση επικοινωνία (τηλεφωνικά ή/και με e-mail) για τυχόν διευκρινήσεις και επιβεβαιώσεις πριν την αποστολή της παραγγελίας. Η παραγγελία αποστέλλεται εφόσον ο πελάτης έχει ενημερωθεί από το αρμόδιο τμήμα ότι η παραγγελία του δρομολογείται και έχει δώσει την σύμφωνη συγκατάθεση του.


Για παραγγελίες άνω των 200,00 € με αντικαταβολή πιθανά να σας ζητήσουμε ένα μέρος του ποσού ως προκαταβολή προκειμένου να επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας.


Παρακαλούμε σημειώστε ότι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή άνω των 500,00 € δεν γίνονται δεκτές. Επιλέξτε πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή κατάθεση σε λογαριασμό ή παραλαβή και εξόφληση από το σημείο παραλαβής.


Σε περίπτωσή που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής της παραγγελίας τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι υποχρεωτικό να μας καταχωρήσετε έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας σε περίπτωση υπαναχώρησης.2. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS) και Paypal.


Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, VISA ELECTRON, Master Card, Maestro, American Express, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας.


Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου και πιστοποίησης των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Oι συναλλαγές σας με πιστωτική κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω Τράπεζας  και  προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.


Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η χρήση πρωτοκόλλου SSL  της Comodo.


Εξάλλου μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας και μέσω PayPal. Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται  μέσω της ασφαλής σελίδας του PayPal ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας, τους οποίους τηρούμε στην ALPHA BANK & EUROBANK.


Παρακαλούμε, μετά από την κατάθεσή σας επικοινωνήστε μαζί μας για την επιβεβαίωσή της και στείλετε το αποδεικτικό με email info@knitters.eu. Στην αιτιολογία γράψτε τον αριθμό παραγγελιας σας που λάβατε στο email και το επώνυμο σας.


Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω webbanking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων με την επιχείρηση μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε.


Εάν η τράπεζά σας, σας χρεώνει για την συναλλαγή πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας συν την τυχόν προμήθεια της τράπεζάς σας. Η επεξεργασία της παραγγελίας πραγματοποιείται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της κατάθεσης.


Αριθμός λογαριασμού Alpha Bank: 310002002032290

IBAN: GR9601403100310002002032290

Δικαιούχος Λογαριασμού: Π. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ


Αριθμός λογαριασμού Eurobank: 0026.0055.68.0200751580

IBAN: GR9402600550000680200751580

Δικαιούχος Λογαριασμού: Π. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ


H κατάθεση του ποσού προς πληρωμή μπορεί να γίνει εντός 3 ημερών στους παραπάνω λογαριασμούς. Πέραν των 3 ημερών και χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία η παραγγελία σας ακυρώνεται.4. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο σημείο παραλαβής


Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο σημείο παραλαβής,  επιλέξτε από τους τρόπους αποστολής ''σημείο παραλαβής'' και από τους τρόπους πληρωμής  ''αντικαταβολή''.  Το ωράριό μας είναι Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 – 16:00. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας θα ζητηθεί να μας επιδείξετε την αστυνομική σας ταυτότητα και να μας πείτε το αριθμό παραγγελίας που σας εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε. 


Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας ειδοποιήσουμε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. 


Η διεύθυνσή μας είναι Ρούμελης 5, Μοσχάτο 18345Πολιτική Τιμών


Οι αναγραφόμενες τιμές των εμπορευμάτων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο Φ.Π.Α.), συνιστώνται από το knitters.gr και είναι ανταγωνιστικές των τιμών ομοειδών εμπορευμάτων της σχετικής αγοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Το www.knitters.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά την παραλαβή του εμπορεύματος θα καταβάλει το τίμημα το οποίο αναγραφόταν στο www.knitters.gr κατά το χρόνο πραγματοποίησης της παραγγελίας του.