Ποιοι είμαστε

Το Knitters είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα και είδη από το κλάδο της κλωστουφαντουργίας. Σε εμάς θα βρείτε συγκεντρωμένα πάνω από 2.000 προϊόντα έτοιμα ή προς μεταποίηση σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και φινιρίσματος.


Όλα μας τα προϊόντα είτε τα επιλέγουμε είτε τα δημιουργούμε είναι υψηλής ποιότητας με τη καλύτερη δυνατή σχέση τιμής. Προσπαθούμε το τελικό αποτέλεσμα πάντα να είναι value for money για εσάς.


Στο knitters αγαπάμε από που κάνουμε γι αυτό θέλουμε το δικό σας χρόνο, να τον αφιερώνεται σε πράγματα και στιγμές τα οποία σας ευχαριστούν και μετράνε. Για παράδειγμα το χόμπι σας, τη βόλτα σας, τις διακοπές σας ακόμη και τη δουλειά σας, εάν αυτό είναι αυτό το οποίο σας ευχαριστεί. Για αυτό το λόγο διευρύνουμε συνεχώς τις κατηγορίες και τα προϊόντα τα οποία προσφέρουμε, ενώ ταυτόχρονα απλοποιούμε τη διαδικασία αγοράς.


Στην ηλεκτρονική μας σελίδα σας προσφέρουμε προστασία για τις συναλλαγές σας και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προκειμένου το περιβάλλον να είναι ευχάριστο, υγιές, εύκολο και ασφαλές.


Η καλή προσωπική σας εξυπηρέτηση αποτελεί δέσμευση για την ομάδα μας, γι αυτό τα προϊόντα τα οποία παραγγείλατε θα συσκευαστούν προσωπικά από έναν knitter και θα αποσταλούν το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να τα λάβετε άμεσα στο χώρο σας.


Η ικανοποίηση σας είναι η πραγματική μας ανταμοιβή.