Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ


Τιμοκατάλογος


Α/Α Τρόπος Αποστολής Προορισμός Παράδοσης Κόστος Χρόνος Παράδοσης
Αποστολή Αντικαταβολή Επιστροφή
1 Courier Αττική 3,00€** 2,00€ 3,00€ 1-2 Μέρες
Υπόλοιπη Ελλάδα 3,00€** 2,00€ 3,00€ 2-3 Μέρες
Κύπρος**** Standard 4,99€**
Express
9,99€
3,99€ Κατόπιν συνεννόησης εως 10 μέρες
2 εως 3 μέρες
2 Σημείο παραλαβής Ρούμελης 5, Μοσχάτο 18345 Δωρεάν Δωρεάν Δωρεάν 2-4 Μέρες

*Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και αφορούν για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr.

** Για παραγγελία αξίας άνω των 75€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ισχύει για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr. Για παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή η επιπλέον χρέωση είναι 1,50€ με ΦΠΑ. 

*** Για παραγγελία απ την κατηγορία "ισοθερμικές τσάντες" τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Ισχύει για συνολικό βάρος παραγγελίας έως 3kgr. 

**** Τα έξοδα για αποστολές στη Κύπρο αφορούν συνολικό βάρος παραγγελίας εώς 3 kgr για Standard και εώς 2 kgr για Express.Όροι Αποστολών


1.Στο knitters.gr όλες οι παραγγελίες έως τις 15:00 επεξεργάζονται και αποστέλλονται αυθημερόν. Οι παραγγελίες μετά τις 15:00 επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).


2.Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε και το e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) και το δεύτερο  e-mail που κάνει τη σύμβαση οριστική επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.


3.Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή) ή τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να βρούμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας και τα προϊόντα που παραγγείλατε θα σας αποσταλούν ακριβώς την ημέρα που θα τα συλλέξουμε.


4.Εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 3kgr ή τα 2kgr για Κύπρο, πριν την αποστολή της θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τη διευκρίνηση των εξόδων και την επιλογή της καλύτερης δυνατής αποστολής. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή των προϊόντων δεν θα προχωρήσει προτού λάβουμε από εσάς έγγραφη επιβεβαίωση της του τελικού κόστους της παραγγελίας σας.


5.Οι αποστολές  των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών και οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης  των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών 


6.Η εκτέλεση της παραγγελίας στο σύνολό της και η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός (2) εργάσιμων ημερών για τις περιοχές της Αττικής και εντός (3) εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα και εντός (4) εργάσιμων ημερών για Κύπρο, από την από μέρους μας λήψη της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων. Στις περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας να γίνει σε (4) εργάσιμες ημέρες.


7.Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του link της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών που θα κοινοποιείται στο ενημερωτικό e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας από το www.knitters.gr που θα αποστέλλεται στον πελάτη.


Σε περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, για την διασφάλιση του κατόχου της, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυτοπροσώπως στον αγοραστή/κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και της πιστωτικής κάρτας. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας, τρίτο οριζόμενο από εσάς πρόσωπο επιδεικνύοντας έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. 1. Αποστολή με Courier


•Για παραγγελίες σας άνω των 75,00€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 3Kgr.

•Για παραγγελίες κάτω των 75,00€ η χρέωση αποστολής είναι 3,00€ με ΦΠΑ.

•Για παράδοση σε δυσπρόσιτη περιοχή η επιπλέον χρέωση είναι 1,50€ με ΦΠΑ.


Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο αποστολής μέσω courier και τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η επιπλέον χρέωση  είναι 2,00€ με ΦΠΑ.


Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ' αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της Courier με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω e-mail.


Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών για προορισμό εντός Αττικής είναι από 1 έως 2 εργάσιμες μέρες. Για προορισμούς προς Υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 3 εργάσιμες μέρες 


Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα η επιθυμείτε παράδοση Σάββατο μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.


ΚΥΠΡΟΣ

•Για παραγγελίες προς Κύπρο η χρέωση αποστολής είναι 6,99€ εώς 3 κιλά για Standard Αποστολή και 9,99€ ώς 2 κιλά για Express Αποστολή μαζί με το ΦΠΑ.


•Η πληρωμή της παραγγελίας πραγματοποιείται με τους εξής 4 τρόπους, αντικαταβολή με χρέωση 3,99€, τραπεζική κατάθεση, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, paypal & viva wallet.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ' τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.   

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι για Standard Αποστολή έως 10 μέρες και 2 εώς 3 μέρες για Express Αποστολή. 


2. Σημείο παραλαβής


Το knitters.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε Δωρεάν από το σημείο παραλαβής , ακόμα και αυθημερόν εφόσον είναι διαθέσιμα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Το σημείο παραλαβής  βρίσκεται στην οδό Ίμβρου 1,  151 24 στο Μαρούσι Αττικής.